Categorie├źn

Wat

… doet Ghost Art?

Ghost Art digital media ontwikkelt geavanceerde interactieve websites gebaseerd op content management systemen.
Een hele mond vol. Wat dit betekent:

Not a website in a box

Ghost Art doet niet aan websites uit een doosje. Geen kant en klare pakketten waar u uit kunt kiezen. En geen standaardprijzen.
Iedere klant is uniek. Iedere klant heeft zijn eigen wensen. Iedere klant wil zich onderscheiden. Daarom maken wij websites op maat.

Joomla!

Het open source cms Joomla! is wereldwijd een van de meestgebruikte content systemen voor websites. Er zijn honderden ontwikkelaars bij betrokken. Ten opzichte van andere systemen is Joomla! een van de meest gebruikersvriendelijkste.
Ghost Art is gespecialiseerd in Joomla! en heeft in drie jaar tijd veel expertise hierin opgebouwd. Niet alleen bij installatie, beheer en training, maar ook heeft Ghost Art zelf componenten (uitbreidingen) voor het systeem geprogrammeerd. Zie onder Werk de bijzondere projecten.

WordPress

Voor wie een kleiner budget heeft, maar toch controle wil hebben over de eigen website, is WordPress een goed alternatief.

Filemaker Pro

Ontwikkelen van Filemaker Pro oplossingen.

Overig

Software vertalingen (Engels-Nederlands), handleidingen, trainingen.

E-learning

Naast Ghost Art digital media ben ik werkzaam aan de Radboud Universiteit Nijmegen waar ik als onderwijsondersteuner gespecialiseerd ben in e-learning en video tools. Zoals Brightspace, Kaltura, Zoom, Webex, Virtual Classroom (Big Blue Button), Mentimeter, H5P, Urkund, Turnitin, Slack.