Categorieën
Joomla Website

Nieuwe website Ugenda

Ugenda is de oudste culturele agenda van Nijmegen en Arnhem. 10 jaar lang heeft deze site deels in php/mysql en vooral in Filemaker gedraaid. De site is nu heelmaal onder handen genomen en draait volledig in Joomla.

Dit geeft veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld voor de organisaties die naast de activiteiten, ook hun locaties kunnen beheren en nu ook foto’s kunnen plaatsen bij de activiteiten. Daarnaast is de agenda sterk verbeterd en is er een verbeterde index van culturele organisaties  in de regio.
Ook kan er nu beter gewerkt worden met een redactie. Ugenda is gestart met het werven van redacteuren en zal via de homepage eigen artikelen publiceren.

Het gebruik van Joomla biedt veel meer mogelijkheden voor de toekomst. Een begin is al gemaakt met de mobiele versie van de website en er wordt gewerkt aan een augmented reality versie.

www.ugenda.nl